Βίλλα στο Κομμένο

Κομμένο

3.000.000€

Gallery

Ζητείστε Ενημέρωση

Βίλλα στο Κομμένο

Περιγραφή

Αυτές οι ιδιότητες καθορίζουν την καλή ζωή. Αν αναζητάτε τις πιο ελίτ, πολυτελείς κατοικίες της Κέρκυρας, αυτές είναι βίλες που πρέπει να δείτε. Οι βίλες βρίσκονται στον όρμο του Κομμένο, μια περιοχή που είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πιο αριστοκρατικές και αποκλειστικές περιοχές του νησιού. Το Kommeno έχει θέα στο Κοντόκαλι και στον κόλπο της Μαρίνας, απέχει περίπου 12 χλμ. Από την πόλη της Κέρκυρας και το διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Το πλεονέκτημα αυτής της περιοχής είναι ότι είναι αποκλειστική και ιδιωτική, αλλά ταυτόχρονα κοντά σε πολλές ανέσεις, όπως νοσοκομείο νησιών, εστιατόρια, καφετέριες και δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Κέρκυρας.

Οι βίλες είναι κτισμένες σε οικόπεδο 4800τμ με ιδιωτική παραλία, καθεμία με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο με καταρράκτη και ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η βίλα Α είναι πλήρης και έτοιμη να ζήσει.

Το μέγεθος της βίλας Α είναι 460τμ και αποτελείται από το ισόγειο, τον πρώτο όροφο και τον δεύτερο όροφο.

Το επίπεδο του εδάφους είναι 230τμ. Σε αυτό το επίπεδο θα βρείτε μια πολύ μοντέρνα κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, τουαλέτα επισκεπτών και το δωμάτιο πλυντηρίων.

Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 70τμ και αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και χώρο γραφείου.

Ο δεύτερος όροφος είναι 45τμ με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα που προσφέρει την καλύτερη θέα από ολόκληρο το σπίτι. Επιτέλους υπάρχει χώρος 75τμ κάτω από τη βεράντα του ισογείου που μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος διαβίωσης είτε για σκοπούς αποθήκευσης.

Η βίλα Β είναι ακόμη υπό κατασκευή με περίπου το 70% των εργασιών που έχουν ολοκληρωθεί.

Η βίλα Β χωρίζεται επίσης σε τρία επίπεδα, αλλά ελαφρώς μικρότερη συνολικά έχει μέγεθος 340τμ. Η διάταξη των βιλών είναι παρόμοια και πάλι θα βρείτε την κουζίνα, την τραπεζαρία, το σαλόνι και την τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του μπάνιο, χώρο γραφείου και μπαλκόνια.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλη βεράντα.

Και οι δύο βίλες έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και μοντέρνα διακόσμηση. Προστέθηκαν ειδικά χαρακτηριστικά όπως ανελκυστήρας εσωτερικού χώρου, συναγερμός ασφαλείας, κάμερες ασφαλείας, κλιματισμός και ενδοδαπέδια θέρμανση για να καλύψουν τις ανάγκες σας και τον αποκλειστικό τρόπο ζωής.

Οι βίλες μπορούν να πωληθούν μαζί για την παραπάνω τιμή, αλλά και μεμονωμένα.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Property Status: ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Property Price: €3000000

Rooms: 7

Bedrooms: 3

Bathrooms: 3

ΜΕΓΕΘΟΣ: 460 m²

Χαρακτηριστικά

Περισσότερα Ακίνητα